BlogStyle AW20 på Sandvika Storsenter

Annonse – Sandvika Storsenter

Er dere klare for en god dose høstinspirasjon? Jeg har vært så heldig å få lov til å samarbeide med Sandvika Storsenter for deres BlogStyle kampanje for AW20! Sammen med Nina Sandbech, Gine Margrethe og Nnenna Echem skal vi fremme en litt leken “approach” til årets høstmote. Vi har ulik stil, men har alle til felles at når det kommer til å prøve nye trender så er vi modige, samt at vi alltid kan finne en måte og inkorporere den aktuelle trenden til vår stil, slik at man fortsatt er tro mot seg selv. Denne “mantraen” ønsker jeg å smitte over på dere lesere, samt de besøkende på Sandvika Storsenter. Jeg vil fremme bruk av farger, teksturer og kunsten å bruke tilbehør for å gjøre høstmoten litt mer spennende. Så hva er vel et bedre sted å starte enn Hanskeriet? 

Den enkleste metoden å oppdatere høstgarderoben på er med tilbehør. På toppen av ønskelisten min har det lenge vært et par skinnhansker i en fresh farge. De fingerløse skinnhanskene spriter opp et ellers så kjedelig antrekk, samt at for en som jobber mye fra telefonen, så er det behagelig å fortsatt kunne benytte seg av touch-funksjonen mens man har på hanskene. Det jeg liker med Hanskeriet er at ikke bare har de skinnhansker i god kvalitet, men de har også mange freshe hatter. To ulike tilbehør som lett kan gjøre et enkelt høstantrekk litt mer lekent. Så det gjelder å være modig med tilbehøret. Det jeg liker ved Sandvika Storsenter er at de har alle de kjente kjedebutikkene, men de har også en rekke nisje-butikker slik som Hanskeriet. En annen butikk som akkurat har åpnet på Sandvika Storsenter er Maanesten

Maanesten har lenge vært en favoritt hos meg, og jeg bruker både deres ringer og øredobber hver eneste dag. Jeg er også spesielt glad i deres hårklyper, da jeg er “allergisk” mot hår i ansiktet, og er avhengig av å sette det bort. Da er det superpraktisk med en hårklype festet på veske stroppen, slik at den alltid er innen rekkevidde. Det gir også det lille ekstra til hvilket som helst antrekk. De er veldig gode på pris, og passer utmerket som gave. Selv handler jeg utelukkende bursdagsgaver til venninner hos Maanesten, nettopp fordi det som oftest faller alle i smak. Derfor er det utrolig praktisk at de har åpnet en butikk hos Sandvika Storsenter. Butikken er jo også en godteri-butikk i seg selv, så man blir jo bare i godt humør av å være der. 

Jeg er av typen som bruker sneakers hele året, og jeg syns de fungerer like godt til dressbukser, kjoler og sweatpants (som forsåvidt er en stor trend denne høsten). På Sandvika Storsenter har de en rekke butikker som selger sneakers, blant annet Urban, Footlocker, Anton Sport, Bianco, Din Sko, Nilson Shoes osv. Under ser dere to av mine favoritter. Til venstre har vi et par fra Footlocker, som passer til høstens farger, nemlig naturtoner. Det gule innslaget gjør at de spriter opp antrekket et hakk. Pastellgult passer egentlig utmerket med høstens jordtoner, da den er ganske nære de fargene. Til høyre ser dere en litt mer sporty modell fra Anton Sport, som jeg ville brukt dersom jeg har en lang dag med møter hvor man skal løpe litt rundt, eller en lang dag med høstshopping på Sandvika Storsenter 🙂

Det er nok ingen hemmelighet at Ganni på Sandvika Storsenter er en stor-favoritt.. Ganni utstråler virkelig essensen jeg ønsker å fremme ved høstmote – nemlig modighet og lekenhet. Hos Ganni står alltid farger og mønster sentralt, og de klarer likevel å gjøre det anvendelig. På bildet nedenfor kan dere også se hvordan jeg og Nnenna har stylet våre favoritter fra Ganni. Har også lagt ved to tilbehørs favoritter, som virkelig kunne piffet opp min høstgarderobe. 

Kiman Woman fant jeg en av mine absolutt favorittmodeller fra Cala Jade, nemlig Misu. Denne var dog i størrelse L, som passer perfekt for nye studenter og som jobbveske. Jeg syns også det er enklere å style store kåper og jakker med en litt stor veske, slik at vesken ikke blir gjemt i antrekket. 

Selv om tilbehør enkelt kan forandre høstgarderoben, så kan enkle grep i sminkepungen, og ikke minst duftgarderoben også endre stemningen. Et av mine kjennetegn når det kommer til sminke er min bruk av øyenskygge. På Fredrik&Louisa butikken på Sandvika Storsenter fant jeg den perfekte øyenskyggepaletten til høsten med rødlige bruntoner fra Dior. Jeg elsker også å variere mellom dufter, spesielt utover sesongene. Hos Fredrik&Louisa fant jeg “Eau de Soleil Blanc” fra Tom Ford, som egentlig er en sommerduft, men som fint kan brukes for en mykere overgang mot høst. Hos Mark+Brandy hadde de et stort utvalg av Byredo dufter, og “Mojave Ghost” har vært på toppen av ønskelisten min lenge. 

Selvsagt ønsker man påfyll av inspirasjon når man vandrer gjennom Sandvika Storsenter, men det er også viktig med påfyll i magen hehe… En av kvalitetene jeg setter stor pris på ved Sandvika Storsenter er utvalget, og man finner spisesteder for enhver smak. På The Juicery finner du min absolutt favoritt juice nemlig “Raja”, den smaker som lemonade, bare bedre! Jeg og Nnenna spiste også hver vår pasta på Saporito, jeg valgte “Scampi All’ Arrabiata” og den var himmelsk. 

Det er også verdt å nevne at Sandvika Storsenter er det eneste senteret i Norge som har egen Zara butikk. Jeg er en ihugget Zara fan, og under ser dere et helt antrekk jeg har stylet fra nettopp Zara. Så er du litt usikker på hvordan du skal inkorporere høstens trender inn i din garderobe, så er det enkelt å finne budsjettvennlige alternativer hos Zara, for å kunne utfordre seg selv og leke seg med de nye trendene. 

Håper dere vil stikke innom Sandvika Storsenter, og da spesielt under BlogStyle kampanjen fra 1-19.september, så får dere sett mine favoritter, samt masse påfyll av inspirasjon mot høsten.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *